Vineyard Wageningen

Wat typeert onze gemeente? Misschien wel het meest opvallende is ruimte voor gemeente zijn door relaties onder het genot van een kop koffie of thee na de dienst. Er is een gevarieerde groep mensen van verschillende pluimage. Veel jonge mensen die studeren in Wageningen of omgeving, gezinnen en ouderen. Wij zijn een echte regiogemeente, waarbij mensen uit verschillende omliggende plaatsen komen. In onze diensten is veel ruimte voor aanbidding en ook na de preek is er ruimte voor gebed. Naast onze diensten op zondag is er veel ruimte voor onderwijs in de vorm van korte cursussen over verschillende onderwerpen. Doordeweeks zijn er kringen om jezelf, elkaar en God beter te leren kennen.

Wil je meer weten over Vineyard Wageningen? Neem contact met ons op of kom om zondagmiddag om 15.00 uur naar onze dienst. Bij onze infobalie beantwoorden we graag al je vragen.

Voor alle leeftijden

In de gemeente zijn er verschillende activiteiten voor allerlei leeftijden. De kinderwerkers verzorgen mooie programma's voor kinderen tot en met 12 jaar. Een keer per maand is er de Kinderkerk. Daarna komt de Tienergroep met eigen avonden, kringen, evenementen en elke maand een eigen tienerdienst.

Vineyard internationaal

Vineyard Wageningen maakt deel uit van de internationale Vineyardbeweging. Die ontstond in de jaren '70 tijdens de 'Jezusbeweging' in Californië. Vanuit de theologie bekeken kiezen deze gemeenten voor het 'radicale midden': de balans tussen het in praktijk brengen van de geestelijke gaven en de theologische onderbouwing vanuit de Bijbel.